Üyelik İşlemleri
Şifremi Unuttum
Sepetim
% 25 İndirim

Hacet Duaları

Üretici Liste Fiyatı:
150,00 TL
112,50 TL
Dil : Türkçe
Sayfa : 202
Cilt : Karton Kapak
Kağıt : Kitap Kağıdı
Ebat : 13.5 x 19.5 cm
Barkod : 9786056138270
Stok Kodu : KKD 025

Hacet Duaları

Kitapta bulunan bazı dualar: Duanın edepleri, Nazar ve Sihrin Tedavisi, Cismani Afetlerden Muhafaza, Maddi Hastalıklar İçin Dualar, Ahlakın Güzelleşmesi İçin, Manevi Hekimlik İçin, Name-i Peygamber, Erkekliği Bağlı Olan Kimseyi Bu İlletten Kurtarmak İçin, Cinsel Yönden Eşinden Nefret Eden İçin,  özel günler ve üç aylar duaları, Maksada Ulaşmak İçin, Çoçuk Olmuyorsa Okunacak Dua, Anlayış Gücünü Artırmak İçin, Selam Ayetlerinin Havassı, Nazara karşı okunacak dualar, Kaybolan veya çalınan bir şeyi bulmak için, Esmaül Hüsna, Huysuz çoçuğa okunacak dua, Yüz felcine karşı, Migren hastalığı için, Bayılma ve sara hastalığı için, Borçlu olanlar için, Şehveti yenmek için, Zenginlik için, Göz hastalıkları için, Vesveseden kurtulmak için, Recep, şaban, ramazan, muharrem, aşure, safer, kadir gecesi, regaip, beraat, kandil geceleri, için okunacak dualar, Duaların kaynakları, ve daha fazlası bu kitapta..

Mevla Teala Hazretleri Bakara suresi 186. ayette "Habibim! Kullarım sana beni sordukları zaman de ki; Ben onlara yakınım Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına icabet ederim." buyuruyor.

Mevla böyle buyurunca dua etmeden olmayacağı gibi nasıl ve ne şekilde dua edileceğini de öğrenmek lazımdır. 

İçinde her türlü hastalıklardan her tüzlü derde, ne kadar sıkıntı varsa hepsinin manevi şifaları sunulan kitabımız, dertsiz insanın olmadığı şu zamanda dertli gönüllere en güzel kurtuluş yollarını öğreten bir eserdir. Allah başarıya eriştirendir..

İTHAF: Bu Kitabın hakikate uzanan yolda ışığıyla bizi zerreden çekirdere yetiştiren, bastığı topraklar dahil gülen, gariplerin kolu kanadı, Mevlasıyla her an berbaer olan hiç bir yerde ihvanını ve dostlarını unutmayan ve bıraktığı eserlerle unutulmayacak olan Üstadım Hacı Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri'ne İthaf ediyorum..."

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.